Raymond Labad
Mindset, Podcast

Een gesprek met oom Ray over angst, wereldburgerschap en het gebruiken van de ervaring van anderen [podcast]

Mijn oom Raymond heeft een grote invloed gehad op mijn late tienerjaren. Hij woonde destijds op Curaçao dus ik had niet zoveel contact met hem. Maar voor zijn werk als directeur van een multinational kwam hij af en toe naar Nederland en voor mij was het toen feest. Ik ging overal met hem mee en luisterde naar alles wat hij mij te vertellen had. Hij leerde mij de etiquette van het brunchen in het Amstel Hotel en het dineren met internationale gezelschappen, het sparen van frequent flyer miles en de meerwaarde van het spreken van meerdere talen. In het vliegtuig bestel ik nog altijd een glas Drambuie, want dat is wat wij dronken op het upper deck van de 747.

Laatst stuurde ik hem een video die ik met business coach Robert van der Zwan had geschoten met als thema angst. Daar reageerde hij op met “jongen, ik heb zoveel antwoorden voor jullie”. Ik heb hem meteen uitgenodigd voor de podcast. In deze episode praten we over zijn ideeën over angst en de 3 manieren hoe mensen ermee omgaan. We hebben het ook over het zijn van een wereldburger en over het spreken van meerdere talen (oom Ray spreekt 9! talen). Zijn motto: Maak gebruik van de ervaring van anderen. Dat is toevallig precies waar deze podcast voor staat. Dus sit back, relax en enjoy deze bijzondere episode met mijn mentor oom Ray.

Veel luisterplezier en als je het leuk vond, subscribe en laat een review achter op iTunes!

subscribeoniTunes

Previous Post

You Might Also Like

Geen Comments

Laat een leuk bericht achter